Een update tussendoor

De afgelopen tijd had ik weinig tijd om berichten te plaatsen. Dat is jammer maar ook een goed teken. Ik was simpelweg te druk en kwaliteit in werk gaat voor op mijn website.
Toch even een uiteenzetting van de afgelopen tijd en een vooruitblik naar de komende maanden. Ik zal ook dan immers weinig tijd hebben mijn site bij te houden.

De afgelopen weken heb ik weer veel mogen filmen en daarnaast waren er ook nog uitvoeringen van mijn groepen. Tussendoor werd overal het schooljaar afgesloten. Dit betekende vooral veel vergaderen en stilzitten aan een tafel. Iets wat niet direct in mijn aard zit. Hoewel ik best afwezig zou kunnen zijn bij sommige van deze meetings vind ik het altijd belangrijk mee te spreken over de toekomst. Zeker wat betreft kunst binnen het onderwijs.

Ook waren we met Xapp druk bezig met de zomerkampen. Deze week startte het eerste musicalkamp en nog vele musical, zang en cinekampen zullen volgen. Voor mij betekende dit ook het herschrijven van het stuk van dit jaar. Dit had ik uiteraard al gedaan maar we proberen toch ook nog zoveel mogelijk maatwerk te leveren per week. Dit betekent dat kleine verkleiningen van het script noodzakelijk waren.

Voorlopig zal ik me onderdompelen in het kampgebeuren en weinig online zijn. De meeste wens ik alvast een fijne vakantie. Als jullie bruin terug komen laat ik jullie weten hoe alles is verlopen.