Locatie Scouten

Voor de kortfilm “Greyhound” zijn we druk bezig met het scouten van locaties.

image

De film vraagt om wijdse shots maar dan wel in de omgeving van Heino. Dat zorgt voor wat problemen want er zijn hier overal bossen
Waarom gaan we dan niet elders filmen vraag je je wellicht af. Voor de film Greyhound werken we met een greyhound silversides bus welke in Heino staat. We mogen hem kosteloos gebruiken mits we de kosten van het rijden zoveel mogelijk beperken. Aangezien zo’n bus emmers met diesel zuipt moeten we dus in de buurt blijven. Kleine mogen we niet want wat een beauty is het! ik heb niks met gemotoriseerde voertuigen maar dit is toch wel echt erg fraai.

De film word 4 oktober opgenomen (het deel met de bus althans). Op de chauffeur na zitten enkel jongeren in de film. In slechts 2 minuten zijn zij verantwoordelijk voor het goed overbrengen van het verhaal. De dialogen (gezien de lengte van de film) zijn beperkt maar wat er gezegd word krijgt dus extra nadruk. Het verhaal gaat over een groep jongeren op een soort schoolreis. Tijdens de reis gebeuren er wat vreemde dingen en daar blijkt meer achter schuil te gaan dan he toog kan zien.