FRAMENT IS TERUG

Toen ik afstudeerde aan de HKU werd er gevraagd wat je heel bijzonder zou vinden als het ooit zou gebeuren. Er kwamen de plekken om te werken voorbij, de erkenning van technieken en noem het maar op. Bij mij kwam er ook uit: als iemand ooit met een stuk van mij zou afstuderen. Ik heb daar nooit meer bij stil gestaan. Inmiddels ben ik zeer trots tot stukken die ik schreef op heel veel plekken terecht zijn gekomen. Maar een tijdje terug was ik ineens weer dat afstuderende jongetje. Ik besefte het pas toen het al gaande was. 

Koen de Boer gaat binnenkort afstuderen. Dat doet hij onder andere met een voorstelling. Op basis van een script van mij nog wel. Hij bewerkte dit stuk tot een muzikale theatervoorstelling. Een voorstelling met een mooie eigen signatuur, een sterke opzet en nieuwe vondsten. De teksten zijn mij echter zeer bekend. 

Deze grootse voorstelling met een 45-koppig symfonieorkest is te bewonderen op 17 en 18 juni in het Deltion theater te Zwolle. Kaarten bestellen kan binnenkort via Zwolse theaters.